Looking For Anything Specific?

Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam verbetert twee keer eigen Belgisch record ... / Avec cette deuxième médaille d'or aux jeux olympiques, nafissatou thiam entre à pas de géant dans l'histoire.

Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam verbetert twee keer eigen Belgisch record ... / Avec cette deuxième médaille d'or aux jeux olympiques, nafissatou thiam entre à pas de géant dans l'histoire.. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Nafi thiam tijdens het verspringen. 017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg. Avec cette deuxième médaille d'or aux jeux olympiques, nafissatou thiam entre à pas de géant dans l'histoire. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden.

Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. Nafi thiam heeft vandaag tijdens de franse kampioenschappen atletiek in zaal in liévin het belgisch indoorrecord verspringen verbeterd.

WK-GOUD! Nafi Thiam schrijft (alweer) geschiedenis in ...
WK-GOUD! Nafi Thiam schrijft (alweer) geschiedenis in ... from images0.persgroep.net
017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg. This video recaps all her best moments from each. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018.

Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018.

De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Thiam kwam in haar tweede van drie pogingen tot 6m67, vier centimeter beter. Na een jaar uitstel zijn de olympische spelen in tokio eindelijk bezig. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Nafi thiam heeft vandaag tijdens de franse kampioenschappen atletiek in zaal in liévin het belgisch indoorrecord verspringen verbeterd. Nafi thiam blijft onder persoonlijk record in speerwerpen. Ik kijk nooit te veel naar waar. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden.

In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Thiam kwam in haar tweede van drie pogingen tot 6m67, vier centimeter beter. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen, sprinten, horden…

Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam Wint Nationale Trofee ...
Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam Wint Nationale Trofee ... from i2.wp.com
Nafi thiam dominates with a total of 4,870 points to the women's heptathlon event in belgrade 2017. 017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Ik kijk nooit te veel naar waar. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid.

This video recaps all her best moments from each.

Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. Nafi thiam heeft woensdag haar eerste dag in de zevenkamp op het wk atletiek in doha tevreden het verspringen en het speerwerpen zullen belissend zijn, zoals altijd. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan. Nafi thiam heeft zondag bij de diamond league atletiekmeeting in birmingham haar eigen belgisch record verspringen twee keer scherper gesteld. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond.

Nafi thiam est devenue double championne olympique de l'heptathlon. Ik kijk nooit te veel naar waar. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het verspringen behaald. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020.

Nafi Thiam heeft afspraak met de geschiedenis op WK ...
Nafi Thiam heeft afspraak met de geschiedenis op WK ... from images2.persgroep.net
Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het verspringen behaald.

This video recaps all her best moments from each.

Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. The latest tweets from nafi thiam (@thiam_nafi). Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Nafi thiam dominates with a total of 4,870 points to the women's heptathlon event in belgrade 2017. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het verspringen behaald. Avec cette deuxième médaille d'or aux jeux olympiques, nafissatou thiam entre à pas de géant dans l'histoire. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen, sprinten, horden… Nafi thiam tijdens het verspringen.

In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de nafi thiam. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk.

Posting Komentar

0 Komentar